Gpl la tine acasa

butelii

Atunci cand ai nevoie de butelii de gaz sau butelii cu GPL iti doresti fara doar si poate sa beneficiezi de astfel de produse de cea mai buna calitate, dar care in acelasi timp sunt extrem de usor de manevrat si ofera maxima siguranta. Tocmai din acest punct de vedere firma noastra se adreseaza tuturor clientilor si colaboratorilor cu o oferta diversificata de butelii cu GPL.

Aceste butelii cu GPL sunt concepute pe baza de otel de cea mai inalta calitate. Acest lucru le face sa ofere siguranta in utilizarea si in manevrarea buteliilor, dar in acelasi timp ofera siguranta si pe durata transportului. Toate tipurile de butelii cu GPL pe care le gasesti in oferta firmei noastre au fost incarcate cu ajutorul ultimelor tehnologii in domeniu si au fost testate astfel incat sa respecte intocmai reglementarile in vigoare privind siguranta utilizarii acestor butelii cu GPL. De asemenea, toate buteliile cu GPL aflate in oferta firmei AniasGas respecta cele mai recente standarde privind siguranta mediului inconjurator.

Pentru incarcarea acestor butelii se foloseste GPL in stare lichida. Procesul de incarcare cu GPL a buteliilor presupune cantarirea continului, dar si testarea si verificarea calitatii buteliilor.

Aceste teste si verificari sunt efectuate in vederea detectarii oricarei scurgeri de gaz astfel incat sa fie prevenite orice fel de accidente sau de incidente, iar transportul, manevrarea si utilizarea buteliilor sa fie efectuate in deplina siguranta. Testarea buteliilor se face in baza unor norme nationale si europene aflate in vigoare, iar verificarea se face inclusiv de catre un organism de certificare in acest domeniu de activitate.

De asemenea, verificarea in cadrul procesului de incarcare a buteliilor cu GPL vizeaza si certificarea faptului ca fiecare butelie este incarcata cu cantitatea corespunzatoare de GPL. Garantia faptului ca fiecare butelie este verificata, controlata si aprobata in vederea comercializarii buteliilor este reprezentata de catre un sigiliu personalizat pe robinetul fiecarei butelii cu GPL.

Pentru a asigura o livrare cat mai eficienta catre clienti, firma AniasGas a dezvoltat o logistica cu peste 1000 de puncte de vanzare astfel incat clientii nostri sa aiba la dispozitie un serviciu de comercializare si livrare cat mai eficient. Aceasta retea de distributie a buteliilor cu GPL ce cuprinde mai multe de 1000 de puncte de vanzare inseamna aprovizionarea la timp a oricarui punct de vanzare/livrare. Odata ce butelia s-a golit, clientul trebuie sa apeleze la un dealer autorizat de la care a achizitionat butelia respectiva astfel incat aceasta sa fie incarcata din nou intr-un mod corect si respectand din nou toate normele de securitate in acest domeniu. De asemenea, apeland la un dealer autorizat fiecare client are certitudinea ca va beneficia si de verificarile de siguranta absolut necesare.

Conform legislatiei in vigoare, si anume Legea 64/2000 si Prescriptia Tehnica ISCIR PT C3-2012, reincarcarea buteliilor este permisa a fi efectuata doar in acele statii de umplere autorizate, operatiune desfasurata doar de catre societatile comerciale care detin toate autorizatile si avizele legale necesare pentru a efectua operatiunea de umplere a buteliilor. Nerespectarea normelor si legislatiei in vigoare privind incarcarea si umplerea buteliilor atrage dupa sine sanctiuni de ordin administrativ si/sau penal

butelii-galbene

Compania noastra pune la dispozitia clientilor diferite tipuri de butelii, pentru a satisface nevoile fiecarui client. Compania AniasGas se obliga sa comercializeze catre toti consumatorii doar acele butelii aflate intr-o stare perfecta de functionare, butelii care respecta intocmai normele de securitate in acest domeniu. In acest sens, firma noastra isi asuma responsabilitatea pentru intretinerea periodica, verificarea si mentinerea aspectului exterior al buteliilor. Prin utilizarea celor mai noi tehnologii si prin respectarea fluxului tehnologic optim in cadrul procesului de productie, firma noastra ofera certitudinea unor butelii cu GPL verificate si testate in toate privintele.