Despre noi

Firma SC ANIAS SRL "ANIASGAS" este specializata in productia si distributia buteliilor de aragaz pentru uz casnic.

Beneficiind de vasta experienta in acest domeniu a fondatorilor sai, cu fiecare zi de la infiintare, din 1999, firma si-a perfectionat  din ce in ce mai mult criteriile de functionare a activitatii avand la baza principii ca initiativa, seriozitatea, promptitudinea.

despre noi
brandIncepand cu anul 2004, conducerea societatii si-a propus sa dezvolte activitatea de distributie pe verticala, principalul obiectiv fiind cresterea si modernizarea bazei logistice. Pentru  a  asigura  rapiditatea  livrarilor catre clienti, firma a investit in achizitionarea unei flote de autocamioane moderne pentru transport butelii, licentiate conform prevederilor legale in domeniul transportului, protectiei muncii si PSI, coordonate  si  conduse de personal specializat.

In anul 2007 societatea a inceput constructia propriei statii de imbuteliere de mare capacitate, construind o hala industriala de 500 mp, in localitatea Stoienesti, judetul Prahova (la 14 km de Ploiesti), lucrare finalizata in martie 2009. Echipamentele cu care a fost dotata aceasta hala sunt de ultima generatie , facand astfel ca brandul "ANIASGAS" sa fie folosit in cea mai moderna statie de imbuteliere din Prahova. Succesul companiei a fost si este asigurat de promptitudinea  si  seriozitatea   cu  care  ne tratam clientii, ceea ce a rezultat in cresterea cifrei de afaceri de la un an la altul.